Кристиан ИВАНОВ
София. Звездно парти в хотел „София Балкан Палас“ сложи бляскавия финал на уъркшоп „Анталия ‘2024“, организиран от водещия български туроператор АБАКС. Българската столица беше домакин на събитието, което събра на едно място представители на някои от най-търсените хотели в популярния турски курорт с туристически агенции от нашата страна.

АБАКС организира работни срещи в най-големите български градове – Варна, Пловдив и София, в които се включиха 400 туристически агенти, 13 хотелски вериги от 50 от най-търсените хотели от българите. 4 уъркшоп сесии с 3 гала вечери с любими изпълнители и много, много настроение дадоха финал на ползотворните събития.

Гала вечерята в ресторанта на столичния луксозен хотел очаквано се превърна в изискано светско събитие с водещ известният пиар Атанас Лазаров. Наско се изяви на сцената и като певец в компанията на своята дуетна половинка Галя Георгиева.

Наско Лазаров (в средата) беше водещ на партито

Рок кралицата на България Милена изпълни някои от големите си хитове, започвайки с емблематичното парче „Неам нерви“, разработено в нов аранжимент. Публиката отвърна подобаващо, като пееше заедно с някогашната вокалистка на „Ревю“.

Милена не е загубила нищо от енергията, с която завладя сцената през 90-те

Милена показа, че все още носи в себе си мощната енергия на 90-те години, която я изстреля в орбитата на обичаните български музиканти, преди да отстъпи микрофона на вездесъщият Жоро Низамов.

Жоро Низамов като Елвис

Актьорът успешно се превъплъти в образите на Фреди Меркюри, Елвис Пресли и Аксел Роуз, сменяйки в движение сценичното облекло като вдигна високо градуса на купона.

Коцето Калки също беше част от партито и пя за финала на гала вечерята, която ще се помни дълго от гостите на АБАКС.

Материалът АБАКС със звездно парти за финала на уъркшоп „Анталия ‘2024“ е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.