Стара Загора. Футболният гранд Барселона ще отвори вратите на методиката на своята школа – „La Masia“, за българския туроператор CondorSport. Това ще стане от 14 до 16 март 2024 г., съобщи Тодор Иванов – управителна компанията, която е базирана в Стара Загора.

”Над 25 треньора ще имат възможност да споделят знания и опит с треньорите в школата на Барселона. Нашите гостоприемни домакини ще ни предоставят транспорт с автобус, използван от първия отбор на Барселона. Ще имаме възможност да посетим новия им музей и да се запознаем с всички треньори в школата. В рамките на три дни ще наблюдаваме тренировките на децата на Барселона от U7 до U12 и ще се запознаем с техния метод на подготовка, хранене и психология. В съботния ден ще следим и мачовете на отборите от U13 до U18. Ще имаме възможност да посетим мач на втория отбор на Барселона и, ако се появи възможност, дори мач на първия отбор. След посещенията на Аталанта, Милан и Улвърхямптън, това със сигурност ще бъде връхът на нашия календар в Академия Кондор. Нашата основна цел винаги е да помагаме на треньорите да напредват, споделя Тодор Иванов.

Всички заинтересувани треньори може да изпращат запитвания на – academy@condorsport.bg

Материалът Барселона отваря вратите си за български туроператор, 25 души ще участват в треньорски курс е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.