Аман. Йордания продължава да бъде безопасна и приветлива дестинация за туристи от цял ​​свят. Това се казва в официално писмо, издадено от Борда по туризъм на Йордания до всички туроператори по света, които организират пътувания до Йордания. Документът е подписан от д-р Абед Ал Раззак Арабият – управляващ директор на организацията, и е споделен във фейсбук от един от водещите български тероператори – АБАКС. Ето и официалното писмо.

“Скъпи приятели,
АМАН – В светлината на последните събития в Газа, искаме да подчертаем, че Йордания продължава да бъде безопасна и приветлива дестинация за туристи от цял ​​свят.
Йордания се гордее с репутацията си на сигурна и гостоприемна страна.
Нашият ангажимент да гарантираме безопасността и благосъстоянието на всички посетители остава непоколебим.
Пътуващите могат да бъдат спокойни, когато изследват нашето богато културно наследство, спиращи дъха пейзажи и оживени градове.
Искаме да уверим всички, че границите на Йордания са отворени за туристи и сме нетърпеливи да споделим нашите необикновени преживявания със света.
Нашата туристическа индустрия остава устойчива и готова да осигури незабравими пътешествия за тези, които търсят приключения, история и несравнимо гостоприемство.
Разбираме, че напрежението по света може да предизвика безпокойство, но вярваме в силата на пътуването да насърчи разбирателството и да изгради мостове между нациите.
Каним пътниците да изследват чудесата на Йордания, да се свържат с нашите топли и приятелски настроени хора и да създадат трайни спомени в нация, където духът на гостоприемството е традиция от векове.
Както винаги, Бордът по туризъм на Йордания е тук, за да помогне и подкрепи туристите да се възползват максимално от своето посещение.
Очакваме с нетърпение да ви посрещнем с добре дошли в Йордания и да гарантираме, че изживяването ви е обогатяващо и безопасно”.

Материалът Бордът по туризъм на Йордания: Пътуването до нашата дестинация е обогатяващо и безопасно е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.