Безплатна ски или сноуборд екипировка ще предложи компанията като комплимент към всеки пътник по линията през зимния сезон

София. През януари националният превозвач отново приятно изненадва всички пътешественици с нова промоция на самолетни билети по линията София – Лондон – София, които искат да посетя зимните ни курорти или да разгледат забележителностите на британската столица.

В рамките на промоционалния период от 17 януари до 17 февруари 2024 г.еднопосочен билет от София до Лондон в икономична класа може да бъде закупен на цени от 69 EUR, а полет от Лондон – София в същата класа струва само 89 GBP. Промоционалните условия са валидни за закупуване на самолетни билети с период на пътуване до края на зимния сезон – 31 март.

Цените по директната линия до столицата на Обединеното кралство са с до 35% намаление от редовните тарифи на авиокомпанията за зимните месеци, а условията на промоцията предлага атрактивни допълнителни предимства за пътниците. В цената на самолетните билети в икономична класа са включени един брой ръчен багаж до 10 кг, заедно с дамска чанта/лаптоп, вкусен кетъринг на борда, както и безплатен check-in.

Само сега „България Еър“ предлага и безплатен превоз на ски или сноуборд оборудване за билетите, закупени в рамките на промоцията, като всеки пътник има право на един комплект оборудване за ски или сноуборд с общ размер до 280 см. (дължина + височина + широчина) и тегло до 23 кг. В цените на билетите също така са включени и всички дължими горивни и летищни такси.

В момента е активна и празничната промоция „Обичай и лети”, която дава много възможности на пътниците да изберат следващия си вълнуващ полет до известна европейска дестинация на изкушаващи цени.

Кампанията „Обичай и лети” продължава до 15 февруари, като предлага до 50% отстъпка на втори двупосочен самолетен билет по някоя от международните директни линии на „България Еър“ при пътуване на двама пасажери. Условията също са валидни за полети в икономична или бизнес класа за пътувания, започнали до 31 март 2024 г. За повече новини, известия и актуални промоции следете уебсайта и мобилното приложение, както и социалните мрежи на националния превозвач.

Материалът „България Еър“ с промоция на билети по линията София – Лондон на специална цена е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.