Кранево. За кухнята на този хотел се носят легенди у нас и по света! Става въпрос за най-добрия морски СПА хотел в България през последните две години – Casa di Fiore SPA and Medical Hotel, според авторитетната организация Български съюз по балнеология и СПА туризъм. Той се намира в морско селище Кранево и достойно може да носи короната и за най-добър кулинарен хотел.
Тук определено знаят как да получат добрите оценки на гостите си – първо ги посрещат с отношение, после им осигуряват комфорт и качествени СПА услуги, а накрая целят в десетката с вкусна кухня с прясно месо, свежи плодове и зеленчуци, богато разнообразие и всичко е поднесено от български ферми – с любов и грижа за храната, споделят гостите.


Идеята на цялостната концепция на хотела е да се постигне спокойствие и усещане за презареждане, което се подсилва от красивата цветна градина и естественото озеленяване в целия хотел.
Casa di Fiore SPA & Medical е синоним на блажена почивка, изпълнена с много положителни емоции, спа приключения, прекрасни гледки и истински вкусна храна.
Чувството за истинско пълноценно изживяване се подсилва от разнообразието на домашни специалитети, приготвени с най-качествените и пресни продукти от собствени ферми.
Хотелът е проектиран за целогодишна работа и именно това е причината, по време на строителството, използваните материали да са с високо енергийно ефективна стойност.
СПА центърът в хотела предлага разнообразни възможности за релакс
Отоплението и климатизацията на цялата хотелска сграда се осъществява чрез соларни и фотоволтаични инсталации от най-ново поколение, които успешно намаляват потреблението на енергия и екологичния отпечатък.
Над 80% от използваната топла вода в хотела се нагрява от слънчевата светлина и хидромодули, които използват отпадната топлина от цялата климатична VRV система на хотела.
Празничната украса в хотела
Всички басейни са снабдени с UV лампи за дезинфекция на водата,чрез които използването на хлор е сведено до минимум. Всички от персонала са с униформи, любезни, усмихнати! С това Casa di Fiore SPA and Medical Hotel се утвърждава като един от хотелите, който е еталон не само за България, но и в Европа! Работи целогодишно и вече е преоткрит от много туристи, които ценят качеството и здравословната почивка!

Материалът Български хотел печели сърцата на гостите си със своята вкусна и неустоима кухня е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.