София. Над 80 хотелиери от Турция, Тунис и остров Мавриций се представиха пред български туристически агенти в Гранд Хотел Милениум в София и в хотел и казино Черно море във Варна. Това стана в рамките на най-мащабното и успешно роудшоу, което „Емералд Травел“ организира.


Основни акценти бяха предложенията за предстоящия летен сезон през 2024 г., както и Коледните и Новогодишни празници. Мениджърите на международните пазари в „Емералд Травел“ – Мартина Младенова, Йордан Тренчев, Хюлия Хюсеин, Марияна Дянкова и Силвестър Марангозов представиха самолетните програми от София, Варна, Пловдив и Бургас до Анталия, Мармарис, Фетие, Бодрум, Кушадасъ, Дидим, Чешме, Мавриций, Тунис, остров Джерба, както и автобусните програми от цялата страна.

Bgtourism.bg стартира свой канал във Viber и автоматизиран чатбот

Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

Лято 2024 – по-пъстро, по-ярко, по-безгрижно от всякога

„След един изключително интензивен и много успешен летен сезон, сме щастливи да Ви кажем „Добре дошли!“. Благодарим Ви, че откликнахте на поканата ни за поредната незабравима среща, която превърнахме в традиция! Вярваме, тя ще ни зареди с приятни емоции, веселие и мотивация за един още по-грандиозен старт на ЛЯТО 2024, което вярваме ще бъде по-пъстро, по-ярко, по-безгрижно от всякога!“, заяви пред гостите собственикът на компанията Яна Хитова.

Яна и Асен Хитови

Водещият български туроператор отбеляза, че изпраща изключително успешна година, в която реализира сериозни увеличения на гостите си в едни от най-любимите дестинации на българските туристи, а за топ и ексклузивните хотелите от портфолиото му беше отчетен ръст с двуцифрен и трицифрен резултат.

Албена е на корицата на новия брой на списанието на Bgtourism.bg

Над 200 туристически агенции и туроператори от цяла България се включиха в роудшоуто и проведоха ползотворни срещи

Участниците в роудшоуто получиха ценна и интересна информация за повече ексклузивни хотели с висококачествен туристически продукт на атрактивни цени и чартъри до едни от най-желанието дестинации, които ще стартират по-рано през следващата година. 
Екипът на Емералд Травел

Събитията в София и Варна завършиха с бляскава гала вечеря, а по традиция най-големите късметлии си тръгнаха с почивки, изтеглени чрез томбола.

Водещ на мащабните събития, които са гаранция за още по-успешна година, беше любимата и неотразима актриса Гергана Стоянова.

Материалът Емералд Травел събра над 80 топ хотелиери от Турция, Тунис и остров Мавриций на грандиозно роудшоу в София и Варна е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.