Започна абонаментната кампания за 2024 г. за списанието на национална информационна агенция Bgtourism.bg – DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday. В него пътешествениците ще имат възможност да прочетат интересни публикации за 10 дестинации – България, Саудитска Арабия, Фариорски острови, Намибия, Австрия, Турция, Франция, Италия, Северна Македония и ОАЕ. Новият брой представя топ хотели и ще отведе своите читатели на круизните кораби на MSC и Celestyal.

Списанието е годишно, двуезично – на български и английски език. Цената му е 13 лева. Брой 4 е 152 страници.

Абонамент може да направите в пощенските клонове на „Български пощи” ЕАД – каталожен номер 1300, чрез разпространителската фирма „Доби прес” – тел. 02/963 30 81 или в редакцията на Bgtourism.bg (+359 885 55 11 85, Светла Йорданова).
От 1 декември списанието може да откриете ексклузивно в търговската мрежа в цялата страна.
DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday е годишно списание за бизнес и туризъм. Изданието е част от медийната група на „Роял Комюникейшън“ ЕООД и водещата за България дигитална туристическа медия Национална информационна агенция Bgtourism.bg, която достига до над 700 000 уникални потребители месечно. Списанието е на български и английски език, близо 130 страници. Чрез него читателите имат възможност да се запознаят с едни от най-красивите дестинации у нас и по света. През годините медийната група се утвърди с качественото съдържани и полезните си авторски публикации, които времето доказа, че нямат давност. Интересни и ексклузивни интервюта представят добрите и вдъхновяващи примери в туристическата индустрия, които са доказателство, че може да се направи кариера чрез туризъм. Списанието се разпространява в цялата страна, а по традиция всеки брой излиза през декември. По традиция изданието включва и авторска тематична кръстословица.

Материалът Започна абонаментната кампания за списанието на Bgtourism.bg е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.