Пампорово. Удължава се периода на валидност на отстъпките за ранни записвания за двата водещи петзвездни хотели в курорта – Перелик и Орловец, които могат да бъдат резервирани до 15 ноември с 30% отстъпка директно в официалните страници на хотелите и на www.pamporovo.me.

Пампорово удължава промоцията на лифт картите до 15 ноември

Хотелите Перелик 5* и  Орловец 5* се готвят да посрещнат своите гости с двудневно незабравимо парти на 8 и 9 декември. Популярни гост изпълнители от страната и чужбина ще забавляват туристите в най-голямата зала на курорта с изпълнения от различни музикални жанрове. Билети за студентското парти могат да бъдат закупени директно през Eventim.bg или на кол-център 0700 17 702.

За сезона хотел Перелик 5* е подготвилдопълнителни удобства за най-малките – нов детски басейн с дълбочина до 80 см в спа център Body & Soul SPA Lounge и детски клуб с аниматори за малчугани от 3 до 10 години. Хотел Орловец 5* посреща гоститеси с новооткрит панорамен скай бар на последния етаж, в който всеки може да разпусне след прекаран ден в ски зоната с разнообразен асортимент от напитки и авторски десерти.

През този зимен сезон притежателите на карти за лоялност Miles&Smiles на Turkish Airlines, закупилиски пакети, дългосрочни лифт карти в Пампорово и настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик, вече могат да събират клубни точки в троен размер, обменяйки ги за разнообразни бонуси и привилегии при пътуване с авиокомпанията. Повече подробности може да следите на pamporovo.me.

Материалът Зимната ни почивка в 5-звездните Перелик и Орловец в Пампорово ще е с 30% по-изгодна при резервации до 15 ноември е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.