Банско/Пампорово. С туристическа агенция „Мистрал Травел“ и тази година Банско ще избухне с над 2000 студенти, които им се довериха за поредна година, съобщиха за Bgtourism.bg от туристическата компания.

За студентите Мистрал подбра най-добрите механи, пълни до горе с над 15 изпълнители – Преслава, 100 кила, Тони Стораро, Марсо и Бобката, DJ Дамян и Яворчо, Фики Стораро, Емрах Стораро, Алисия, Далия, Димчо, Момчето и още много други. Те ще се погрижат на макс за доброто настроение на празнуващите.

Снимки Мистрал Травел

“Всяка година Мистрал Травел се грижи старателно за комфорта и доброто настроение на студентите. Още от самото посрещане в хотела, Мистрал организира welcome drink питиета за добре дошли на жадните за купон студенти. В последните години Банско се превърна в традиционна дестинация за отбелязване на студентския празник. Мистрал Травел има подкрепата на катедра “ Икономика на туризма” към УНСС”, каза за Bgtourism.bg мениджърът на компанията Борис Карагеоргиев.

Агенция „Мистрал“ готви ново предизвикателство за най-взискателните и жадни за приключения млади хора.
За онези от вас, които са готови да разбият стереотипа и да счупят рамката на обичайното, „Мистрал“ има предложение, а именно новият им проект – Фестивал Пампорово. Подбрани са най-добрите хотели, защото Мистрал държи на качеството – 5-звездните Перелик и Орловец. В Пампорово тази година посрещат над 250 студента. За тяхното настроение Мистрал организира парти вечери с гост изпълнители – Малката, Есил Дюран, Bilyanish, DJ 359, Coztof, Romanos Kolytos и DJ Teddy Georgo.

Материалът “Мистрал Травел” още днес дава старт на 3-дневните петзвездни партита за празника на студентите в Банско и Пампорово е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.