Париж. В периода 03-05.10.2023 г. Министерство на туризма представи за 19-ти пореден път дестинация България на международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2023 в Париж, Франция. Международното изложение се нарежда сред най-големите туристически борси с професионална насоченост в Западна Европа. Изложението се е обособило като борса за най-висок клас туристически продукти, на което освен дестинации, се представят авиокомпании, луксозни хотели, голф клубове, спа центрове и други.

Франция е целеви пазар за България като участието на Министерство на туризма на международното туристическо изложение IFTM Top Resa допринася за привличане на нови туристи, разширяване на контактите с френски туристически организации, туроператори и агенции, повишаване информираността за дестинация България и утвърждаване на позитивен имидж на страната като сигурна и устойчива целогодишна дестинация, предлагаща разнообразни форми на туризъм за широка целева група туристи.

Изключителен интерес за публиката бяха възможностите за кулутирно-познавателни обиколки и обектите под егидата на ЮНЕСКО.

Българският щанд тази година беше с още по-атрактивен, модерен и уютен дизайн, с място за делови срещи и отлична локация в изложбената зала:

Материалът МT представи за 19-ти пореден път дестинация България на международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2023 е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.