Варна. Мастър клас за хотелиери, ресторантьори и професионалисти в туризма ще се проведе за първи път в рамките на Туристическото експо „Дестинация Варна“. Изложението ще се състои на 28 и 29 септември в AQUAHOUSE Hotel & SPA, намиращ се в курортен комплекс „Св. св. Константин и Елена“. Поводът за домакинството е 115-годишнината от създаването на първия български морски курорт и чудесните условия, които ваканционния комплекс предлага.

Седмото издание на експото ще предложи на участниците и присъстващите професионалисти от туристическата индустрия от чужбина, които ще споделят добри практики. Експерти от Италия ще се включат, за да разкажат за устойчивите европейски практики и на къде върви бъдещето на туризма.

Хотелиер от Турция ще разкаже за най-новите тенденции в световния туризъм. Ще сподели най-новите маркетингови инструменти за привличане на гости и туристи, съобщиха организаторите пред Bgtourism.bg. Във форума ще се включи и собственик на голяма таверна в Гърция, който ще сподели добрите практики в туризма и предимствата на гръцката политика в туризма.

Иван Грошев: Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини е неотложна за България

В програмата влиза и демонстрация на роботи, адаптирани за работа в туристически обекти. Експото ще даде трибуна за обучения, дискусии и презентации само и единствено на доказани професионалисти и практици от туризма. Думата ще бъде дадена на едни от водещите туроператори, които ще споделят своето мнение за сезона, за чартърите, за пропуснатите ползи, за грешките, за възможностите на сезон 2024. Входът е безплатен след предварителна регистрация!

ТУРИЗЪМ МАСТЪР КЛАС 2023 е с безплатен вход, след попълване на формата за регистрация ТУК

Материалът На експо „Дестинация Варна ’23“: Експерти от България и чужбина ще споделят добри практики в туризма, за първи път ще има мастър клас е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.