София. На 29 януари стартира програмата на „Онекс тур“ до Доминикана, съобщиха от офиса на българския туроператор. Пътуванията на организираните групи ще се реализират с полети от София до Мадрид и Пунта Кана. Полетите са редовни и се изпълняват с България Еър. Програмата ще се реализира всеки понеделник и ще продължи до края на април.

От „Онекс тур“ предлагат на българските туристи настаняване в над 30 хотела на екзотичния остров. Сред най-желаните са 5-звездните: BAHIA PRINCIPE GRAND LA ROMANA (на цени от 1663 евро на човек), BARCELO BAVARO PALACE (на цени от 2000€ на човек), IBEROSTAR PUNTA CANA ( на цени от 2056€ на човек), CATALONIA PUNTA CANA (на цени от 2079€ на човек) и HILTON LA ROMANA FAMILY RESORT (на цени от 2245€ на човек).

Красивите и бели плажове с фин пясък са като магнит за българските туристи през зимните месеци, когато могат да си подарят летни емоции в Доминикана

По време на своя престой туристите могат да посетят остров Саона, Санто Доминго, Самана и култовата дискотека Коко Бонго, която предлага грандиозно театрално шоу в стила на най-добрите мюзикъли на Бродуей или Лас Вегас. Предлага се и забавления с бъгита за любителите на по-високия адреналин.

Материалът На 29 януари стартира чартърната програма на „Онекс тур“ до Доминикана е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.