Св. св. Константин и Елена. Седмото издание на туристическото експо „Дестинация Варна“ официално беше открито в курорта “Св. св. Константин и Елена”, който тази година отбелязва 115 години от основаването си. Лентата прерязоха организаторите Павлин Косев и Дорет Димитрова, Франк Кванте – главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД и Илин Димитров – секретар на президента по образование, култура и туризъм.
Двудневният форум се провежда в AQUAHOUSE Hotel & SPA. Сред основните акценти на експото е мастър клас за хотелиери, ресторантьори и професионалисти в туризма. По време на събитието представители на бизнеса и институции имат възможност да представят пред индустрията и гостите на курорта своите нови възможности в изложбената част на фоайето.

Седмото издание на експото ще предложи на участниците и присъстващите професионалисти от туристическата индустрия от чужбина, които ще споделят добри практики. Експерти от Италия ще се включат, за да разкажат за устойчивите европейски практики и на къде върви бъдещето на туризма.

Хотелиер от Турция ще разкаже за най-новите тенденции в световния туризъм. Ще сподели най-новите маркетингови инструменти за привличане на гости и туристи, съобщиха организаторите пред Bgtourism.bg. Във форума ще се включи и собственик на голяма таверна в Гърция, който ще сподели добрите практики в туризма и предимствата на гръцката политика в туризма.

Материалът Официално откриха седмото издание на туристическото експо „Дестинация Варна“ е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.