Св. св. Константин и Елена. „Ние сме изключително развълнувани да бъдем признати от ESPA като иновативна СПА дестинация. Това признание е резултат от усърдната работа и ангажимент на нашия екип, които постоянно се стремят да превъзхождат себе си и да предлагат най-доброто на нашите гости, за което изказваме благодарности. Ще продължим да инвестираме в развитието на нашите СПА услуги и да създаваме уникални преживявания за всеки посетител.“ споделиха от „Св. св. Константин и Елена Холдинг” АД след спечелената престижна награда за иновативна СПА дестинация от Европейската СПА асоциация (ESPA). Този високо престижен приз отдава заслуженото признание за усилията и ангажимента на курорта в развитието на иновативни СПА услуги и предлагането на незабравими преживявания на гостите си.

Припомяме ви, че на 5 октомври в считаната за една от петте глобални дестинации с най-богатите източници на термална вода в света и сред 10-те най-добри СПА туристически дестинации в Европа, Чешката република се оказа идеалният домакин на конгреса на Европейската СПА асоциация.

ESPA е водеща организация в СПА индустрията и позната със своето стриктно оценяване на най-добрите СПА дестинации в Европа. Журито на ESPA е избрало курорта „Св. Св. Константин и Елена“ за иновативна СПА дестинация. На официална церемония в Grandhotel Pupp в Карлови Вари, престижното отличие беше връчено на г- н Любомир Стамболийски – търговски директор на „ Св. св. Константин и Елена Холдинг“ АД.

Курортът Св. Св. Константин и Елена се гордее със своята уникална комбинация от природна красота и модерни СПА съоръжения. Сполучливото съчетание на традиционни методи и съвременни техники прави този курорт истински СПА оазис за посетителите. Най – старият морски курорт, който тази година чества 115 годишнината си, предлага целогодишни почивки, морски и уелнес уикенди, спортни съоръжения, рехабилитация, здравеопазване и най-добрите ресторанти на морето.

Гостите могат да се насладят на широка гама от процедури, включително масажи, терапии с минерална вода, ароматерапия и още много други, които ще им помогнат да се отпуснат и възстановят душевното и физическото си благополучие.

Въвеждайки постоянни иновации и подобрения, курортът Св. Св. Константин и Елена се стреми да предложи на гостите си най-доброто в СПА услугите. Със своят иновативен подход към СПА туризма, курортът се утвърждава като водеща дестинация в България и на международно ниво.

Благодарим, че избирате дестинацията за Вашата почивкаочакваме с нетърпение да Ви предложим незабравими СПА преживявания. За повече информация и резервации, моля посетете:  https://visitstconstantine.bg/

Материалът Първи думи от курорта “Св. св. Константин и Елена” след престижното признание на Европейската СПА асоциация е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.