София. Днес Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света*, предлага невероятна отстъпка от до 25%** по случай годишната си промоционална кампания „Розов петък“. Любителите на пътуванията могат да се възползват от специалната промоция до 14:00 ч. утре, 25 ноември. Офертата е валидна за избрани полети до 15 март 2024 г., което дава възможност на пътниците да планират следващата си зимна ваканция.

Промоцията „Розов петък“ на WIZZ включва 20%**отстъпка от цената на редовните билети, 25% ** отстъпка за членовете на WIZZ Discount Club, както и 20%** отстъпка от цената на седалки. Освен това,членовете на WIZZ Discount Club Light ще получат възможността да преминат към стандартно членство, като 20% от таксата ще получат под формата на WIZZ кредит в профила си. Всички изгодни оферти са вече достъпни на wizzair.com и в мобилното приложение.

С настъпилия вече зимен сезон, това е перфектната възможност за пасажерите на WIZZ да планират своето незабравимо приключение в най-добрите ски дестинациив Европа. Сега пътниците могат да резервират своитесамолетни билети на достъпни цени и да се насладят на най-популярните зимни курорти или да подарят преживяването на близък човек като подарък за празниците.

Известен с рекордно много слънчеви дни, Изола 2000 е перфектният ски курорт за тези, които обичат да карат на ясно, спокойно и слънчево време. Разположен само на час и половина от Ница, ски курортът Изола 2000 предлага на скиорите сняг, слънце, изглед към морето и директен достъп до ски писти и лифтове. Благодарение на локацията и надморската си височина курортът Изола 2000 е един от най-снежните в Южните Алпи, а сезонът продължава от декември до април. Всички любители на зимните спортове могат да избират между 42 писти с различна трудност, да вземат уроци или просто да се отпуснат в уютните заведения около ледената пързалка. Полетите от София до Ница се изпълняват четири пъти седмично във вторник, четвъртък, събота и неделя, като цените започват само от 48,99 лв.***

Цугшпице, най-високата планина в Германия, е дом на впечатляващ ски курорт, намиращ се само няколкостотин метра под най-големия глетчер в страната. Разположен на 100 км от Летище Меминген и с възможност за директен влак от Мюнхен, ски курортът Цугшпице предлага изключително преживяване както на професионалнитескиори, така и на начинаещите. Освен това скиорите могат да се насладят и на спираща дъха гледка в ясни дни може да бъде видян Мюнхен, както и планината Бернина в Швейцария. В курорта има няколко хижи и ресторанти, както и уникално село с иглута, където по-смелите посетители могат да прекарат нощта. В близост до железопътната гара Хаусберг има и детски малкиписти, подходящи за най-малките ентусиасти. Полети от София до Меминген се извършват четири пъти седмично в понеделник, сряда, петък и събота, както и от Варна във вторник, четвъртък, събота и неделя. Всички пътници могат да резервират билети до тази невероятна дестинация на цени, започващи само от 38,99 лв.***

Независимо коя дестинация изберат, Wizz Air призовава пътниците да резервират полет сега, за да се възползват от отстъпките от до 25%** между 24 и 25 ноември о 14:00 ч.), и да се отправят на незабравимо пътуване в обширната мрежа на авиокомпанията. Независимо дали планират изпълнено с адреналин зимно приключение или уютна почивка, уникалните дестинации на Wizz Air ще осигурят незабравимо преживяване за тези, които винаги търсят нови приключения на wizzair.com.

*Според данни на CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022

**Промоцията е валидна от 00:00 на 24 ноември до 14:00 ч. CEST на 25 ноември 2023 г. Отстъпката от 20% и 25% важи за цената с изключение наадминистративната такса. Отстъпката се прилагасамо за избрани полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време наПромоционалния период“. Периодът на пътуване е ограничен, всички полети трябва да бъдат извършенипреди 15 март 2023 г. Промоцията важи само зарезервации, направени на wizzair.com и в мобилнотоприложение на WIZZ. Промоцията не важи за груповирезервации. Условията за промяна или анулиране надопълнителните услуги, предлагани от трети страни, сеопределят от доставчика, Wizz Air не поема никакваотговорност за това.

***Цена за еднопосочен билет с включенаадминистративна такса и малък салонен багаж (макс.: 40x30x20 см). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиранбагаж подлежат на допълнителни такси. Цената важисамо за резервации, направени на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата напосочените цени е ограничен.

Материалът Розов петък и розови оферти с Wizz Air – до 25% отстъпка в цялата мрежата на WIZZ е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.