Рейкявик. „Човек трябва поне веднъж в живота си да види Исландия, защото Исландия е като дестинация от друга планета. Този малък вулканичен остров, който е разположен на север, е изключително различен. Туристите имат възможност да видят живописната природа, част от която са с красиви водопади, гейзери, ледници, плажове с черен пясък и др. В Исландия хората могат отблизо да се запознаят с всички природни сили, които бушуват тук – огън,  лед, земя, въздух, вода, вятър. Всички те танцуват един специален танц, който оформя този релеф и природата, която е изключително драматична и специфична“, споделя пред Bgtourism.bg Росица Христова от Екзотик Холидей.

Росица Христова отвежда българските туристи дo най-красивите забележителности в Исландия

Българският туроператор предлага богата и интересна програма, която включва най-атрактивните забележителности в Исландия и се радва на огромен интерес. Още по темата – във видеото, реализирано с BlueMax.

Преоткрийте чудото Исландия и красивите туристически забележителности на острова чрез Екзотик Холидей – още информация в сайта на туроператора или на телефон 0700 15 500

ФОТОГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ЕДНИ ОТ НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ИСЛАНДИЯ, КОИТО ТУРИСТИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ПОСЕЩАВАТ, ТЕ СА ЧАСТ И ОТ ПРОГРАМАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРУПИ.

Очаквайте репортажите от Исландия в Bgtourism.bg

Материалът Росица Христова, Екзотик Холидей: Човек трябва поне веднъж в живота си да види Исландия (снимки+видео) е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.