Кранево. Румънски и български туристи са сред туристите, които най-често си поръчват в Кранево терапията Клеопатра. Процедурата е била любима на едноименната египетска владетелка, живяла през I в. пр.н.е. Гостите се потапят във вана с мляко, етерични масла и листа от рози, след което терапията продължава с релаксиращ масаж на цялото тяло. В рамките на 90 минути забравят за натовареното си ежедневие и се отдават на истинско спокойствие и уединение.

„Успехът на разкрасителната процедура се дължи на добавеното във ваната мляко и полезните за кожата вещества, които съдържа. Млечната киселина в млякото е алфа-хидрокси киселина, която е известна с благоприятния си ефект при подмладяване на кожата. Нежният ексфолиращ гел деликатно почиства кожата и я насища с активните съставки на мед и мляко, които са безценни и много необходими за организма. Запазва гладкостта и нежността, придава свеж и подмладен вид на тялото. Релаксиращият масаж прави кожата копринено мека, овлажнена и еластична“, каза СПА мениджърът Славка Неделчева.

„Предлагаме терапията както индивидуално, така и за двама, а цените са съответно 140 и 250 лева. Предложението е активно за всички гости на двата ни хотела „Терма палас“ и „Еко Терма“, като се радва на голямо търсене от страна на двойките дошли да разпуснат от натоварения живот на големите градове както от Румъния, така и от цялата страна. Терапията е позната и любима за дамите от региона на Варна и Добрич, които посещават СПА центровете ни за резкрасителни и релаксиращи процедури. Ползите на такава терапия са многобройни. Ефектът от нея е дълготраен: отпускане на мускулатурата и нервните окончания, пречистване на порите на кожата – като най-голям човешки орган, хидратиране на тялото и подобрение на кръвообращението и дренаж на лимфните възли“, сподели комплексният хотелски мениджър Йон Бондар.

В комплекса са налични и нови детокс програми, които допринасят за здравето на гостите и тяхното добро настроение.

Материалът Румънски и български туристи релаксират в Кранево със СПА процедура, която е била любима на Клеопатра е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.