Пловдив. Гордо стъпил върху безценни хилядолетни руини, „Вила Флавия“ е уникален по своята същност и концепция хотел. Създаден е с много любов за тези, които ценят културното наследство, автентичността и желаят да се отправят на неповторимо пътешествие през вековете – от Пловдив до древен Филипопол, докато се наслаждават на изискана обстановка и съвременни удобства.

Семеен хотел Вила Флавия в Пловдив е най-добрият градски бутиков хотел със съхранено историческо наследство на 2023 г. Наградата беше присъдена от БХРА.

„Вила Флавия“ пази съкровище на Пловдив

Всеки детайл от стилно обзаведените стаи и апартаменти издава грижа и вкус, а отличната локация, собствен паркинг, богата закуска и лично отношение са само някои от причините, които превръщат „Вила Флавия“ в любимо място на гостите на града, независимо дали са в Пловдив по работа, или за удоволствие.

„Вила Флавия“ с награда „Пловдив“ за опазване на културното наследство

Истинската „душа“ на хотела обаче се намира дълбоко под самия него – в основите му е изложена запазена римска баня – същинско съкровище от Античността, достъпна за всички гости на хотела, както и на неговия културен календар.

„Вила Флавия” носи преживяване, присъщо на град с дълга история, и дава заявка да възроди миналото с поглед към бъдещето.

Материалът Семеен хотел Вила Флавия в Пловдив е най-добрият градски бутиков хотел със съхранено историческо наследство на 2023 г. е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.