Истанбул. Routes World – най-големият световен форум за срещи с авиокомпании, се проведе в Истанбул. Представителите на „СОФ Кънект“ – концесионер на летище София, Димитър Биков и Мария Кафелова, направиха срещи с всички големи авиокомпании и предложиха множество нови маршрути с потенциал от столичното летище.

Тази година форумът събра рекорден брой участници и представители на ръководни позиции от цял свят. На него присъстваха и представителите на „Фрапорт България“, които продължават стратегията си за популяризиране не само на летища Варна и Бургас, но и на целия Черноморския регион в България и неговия висок потенциал за туризъм и бизнес.
Снимка Фрапорт България
Д-р Франк Кванте – главен изпълнителен директор на “Фрапорт България”, Деница Милосавлевич – началник отдел „Авиационно бизнес развитие“, и Радостина Златева – експерт Развитие на въздушния трафик, проведоха над 39 срещи с авиокомпании и летища, за да обсъдят възможностите за развитие на летищата в Бургас и Варна.

Материалът СОФ Кънект и Фрапорт се срещнаха с десетки авиокомпании на световен форум в Истанбул, преговарят за нови маршрути е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.