Пампорово. С 30 на сто ще ни излезе по-изгодна зимната ваканция в Пампорово при резервация до края на октомври. Ранните записвания за зимния туристически сезон са в ход и се отнасят за хотелите на „Пампорово“ АД.

Намаленията за петзвездните „Перелик“ и „Орловец“ важат и за Коледа. Атрактивната промоция е до 31 октомври. До тогава скиорите и сноубордистите могат да си закупят лифт карти на миналогодишни цени.

За привържениците на зимните спортове е ски карта SELECT за половин, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 дни или сезонна ски карта. Още по темата ТУК!

Пампорово отбелязва своята 90-годишнина и активно се подготвя за предстоящия сезон, в който гостите ще ползват нов шестседалков лифт от Малина до кулата Снежанка. Той е с капацитет от 3 000 души на час.

Строителството на новия шестседалков лифт от Малина до връх Снежанка върви с пълна сила и всичко изглежда обещаващо/Снимка FB Пампорово АД/Туристически център Пампорово

Материалът С 30 на сто е по-изгодна зимната ваканция в Пампорово при резервация до края на октомври, лифт картите са на миналогодишните цени е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.