Интервю с Тереза Алевизу – круизен директор на Celestyal Journey, пред Bgtourism.bg

– Здравей, Тереза! Защо круизните пътувания са най-добрата възможност за ваканция в наши дни?
– Това е уникална и многообразна възможност, която Ви позволява да посетите много места, да имате пълноценно преживяване, изпълнено с гостоприемство, развлечения, чувство на сигурност—и всичко това на кораб.

– С какво Celestyal се отличава от другите круизни компании?
– През всички тези години Celestyal е компания, спечелила много награди в областта на гостоприемните услуги. На първо място, ние сме компания с отлично познаване на гръцките острови, Средиземноморието и отвъд. Били сме на толкова много различни места. Най-важното е, че Celestyal създава уникално и персонализирано преживяване за всеки един от своите гости. С голям набор от клиенти, владеещи толкова различни езици, ние създаваме уникално преживяване за всеки един от тях, без значение от езика, от възрастта—успяваме да предложим всичко това.

– Разкажете ни за себе си и моля да споделите кога и как започна вашето пътешествие по вода?
– Аз съм Тереза, круизният директор на борда. Отговарям за всичко, което е свързано с развлеченията и организацията, като работя на кораби от 2008 г., а от 2009 г.—със Celestyal. Прекъснах за няколко години—за две, но се върнах обратно и не смятам, че скоро ще се оттегля. Да, не изглежда да се оттегля скоро.

Българският е сред основните езици, на които се поднася информацията на круизния кораб Celestyal Journey

– Кои са най-любимите ви моменти на кораба Celestyal Journey?
– Моментите на благодарност—когато виждате гост със светнали очи, който идва, без да ви познава лично, а само като лице. Идва, прегръща ви и ви благодари, защото си е прекарал чудесно. Това осмисля всичко. Това е най-хубавата част.

Тереза и Владимир

– Имате ли вече много приятели от България? В екипа има българи, а и на кораба може би създавате много запознанства с туристите?
– От една страна, на кораба редовно имаме много гости от България. Имам приятели, дошли от България. Имам приятели, с които се запознах на борда, които са тук на пътешествие. В екипа ми е Владимир, който е заместник-директор, и Габриела, която е международна хостеса. Познавам Владимир от 2016 г. или може би от 2014 г. Работим заедно, познаваме се от толкова много години. Имам приятел, който дойде на круиза, запозна се с българска гостенка и миналата година се сгодиха.

Разговаря Руслан ЙОРДАНОВ

Материалът Тереза Алевизу, круизен директор на Celestyal Journey: Създаваме уникално и персонализирано преживяване за всеки един от своите гости е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.