София. В ход са ранните записвания за 2024 г. една от най-желаните дестинации сред българските туристи – Турция, съобщи за Bgtourism.bg Димитър Ковачев – управител на „Делта груп България“ ЕООД. Той представи предимствата по Акция „Ранно записване“, която включва изгодни условия за закупуване на пакетни почивки или резервация на хотел без включен транспорт в Турция. Предложенията са част от платформата за резервации bukni.online, която надгражда своето портфолио с предложенията на професионалистите в бранша и предлага на потребителите почивка и пътувания на най-добри цени. Ето какво споделя Ковачев във връзка с акцията за ранни резервации:

Ниски цени: Ранните записвания ни позволяват да ви предложим пакети на невероятно атрактивни цени. Резервирате по-рано, плащате по-малко.

Богат избор: Резервирайки вашата почивка в Турция предварително, ще имате възможност да изберете най-добрите местоположения, дати и хотели от нашата широка гама. Ако изчакате до последната минута, много от най търсените хотели може вече да са разпродадени или да имат само ограничена наличност.

Гъвкавост: Ранното записване ви позволява да изберете подходящи условия за плащане и гъвкаво да го разпределите за по-дълъг период от време. Това ще помогне за облекчаване на финансовата тежест и ще направи почивката в Турция още по-достъпна.

Комфортна организация: С предварителна резервация можете да планирате всички подробности за вашата почивка, включително транспорт, развлечения и екскурзии. По този начин се освобождавате от стреса на място и можете да се насладите напълно на почивката си.

Гарантиран избор: Ранните резервации ви позволяват да изберете най-популярните и търсени хотели и курорти в Турция. Бъдете сигурни, че ще получите точно това, което сте резервирали предварително.

„Ние ценим всеки наш клиент и гарантираме отлично обслужване и незабравимо изживяване. Не губете време и резервирайте вашата почивка в Турция с нас по акция „Ранни резервации“, за да получите най-добрите условия и да спестите пари и време. Предложенията включват 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11 и повече нощувки, директен полет от София SOF – Анталия AYT, с включен ръчен багаж, (чекиран багаж се заплаща допълнително по желание), избор на тарифа съгласно условия на избрания превозвач, групов трансфер, мед. застраховка на 15 000 EUR в Евроинс и др.“, сподели Димитър Ковачев.

Целогодишни програми в Анталия от София

Резервация на хотели 

Материалът Турция ‘2024: Ето как може да резервирате по-рано и да платите по-малко е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.