Велинград. Хотелски комплекс е сред най-желаните дестинации за събитиен туризъм. Годишно вече е домакин на над 200 прояви, като 30% от тях са с международно участие. Става въпрос за MAXI Park Hotel & SPA – модерен СПА хотел, който е проектиран с идеята не само целогодишно да предложи висококачествена почивка, но и за организиране на събития за над 500 участници.

Екипът с професионалисти успешно защитава името на Велинград като водеща дестинация за туризъм

„Близостта ни до големи градове като София, Пловдив и Пазарджик, а и едновременно с това чистият въздух и красотата на Родопите, са привлекателни да бъдем домакини за организиране на краткосрочни събития за един или два дни. Голямата добавена стойност на Макси е минералната вода на Велинград. Нашата кауза е всяко събитие да бъде специално. Да предложим професионално отношение и организация както на събитията за 10-20 души, така и на събитията за 100, 200, 300 или 500 души. Внимателно оглеждаме всеки детайл и полагаме грижа към всяко изискване на клиента“, сподели управителят на MAXI Park Hotel & SPA Сиси Беличенова.

„Разполагаме с 3 функционални, просторни и слънчеви зали с общ капацитет повече от 500 места. Залите предоставят възможност за провеждане на различни видове мероприятия – срещи, събития, изложения, презентации, обучения, семинари. Оборудвани с: екран, флипчарт, мултимедия, проектор, микрофон, Wi-Fi, възможност за набавяне на друго необходимо оборудване. Предлагаме също кафе пауза, работен обяд или вечеря, коктейлно меню.

Интериорът концентрира вниманието на участниците върху самото събитие и дава възможност за бързата му промяна съобразно целта на провежданото събитие. Осигуряваме достатъчно слънчева светлина в залите, като същевременно се предоставя възможност за затъмнение при прожекция или презентация на екран. За мебелировка са подбрани маси и столова, които дават възможност да бъдат разпределени в различни позиции според желанието на нашите гости“, добави Сиси Беличенова.

Сиси Беличенова

Тя посочи, че често вечерите продължават самостоятелно в един от двата ресторанта на хотелския комплекс, като от юли ресторант Хънтърс отвори врати обновен и с нова блок маса, оборудвана по последните нови тенденции и е с капацитет над 350 места.

Другият ресторант е често и основен домакин на сватбени и частни тържества. Той е в светли тонове, които допълват цялата стилна визия. Капацитетът на хотела е 156 помещения, сред които делукс и премиум студиа, джуниър апартаменти и 41 едноспални апартамента, всеки от които е с опция за двойно настаняване.

Най-новата конферентна зала на Макси е готова да посрещне първите си клиенти с модернизирана визия, стилен дизайн и пространства за тиймбилдинг активности. Тя разполага с дневна светлина и различни вариации като подредба с капацитет над 300 места. Общият капацитет на конферентните зали на комплекса надхвърля 500 места – съответно по 300, 200 и 100 в отделните помещения за събития.

Материалът Хотелски комплекс във Велинград е домакин на над 200 събития годишно е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.