Банско. MPM Hotels, една от водещите хотелски групи в България, обяви назначаването на Чавдар Блажев като Директор „Продажби и Маркетинг“. С над две десетилетия ценен опит в индустрията на гостоприемството, г-н Блажев носи богатство от знания и свеж подход в тази ключова роля.

Опитен професионалист

Обширната му кариера се простира и от двете страни на гостоприемството, като се е изявявал както като туроператор, така и като хотелиер. Сега, на върха на MPM Хотели, той ръководи динамичен екип, комбинирайки младежка енергия с опит, за да гарантира устойчива работа с партньорите на групата, както и уникалното преживяване на гостите в техните 10 ваканционни хотели.

Зимно преобразяване в Банско

Неговото първо предизвикателство като Директор „Продажби и Маркетинг“ е пазарното позициониране и трансформацията и на флагманския 4-звезден ски-ин, ски-аут хотел в Банско в разкошно 5-звездно бижу.

Разположен на 50 метра от началото на ски-лифт Гондола, хотелът ще бъде сред водещите в Банско.

„Ski Stay, Upscaled but Simplified“

Под ръководството на г-н Блажев, хотелът ще наложи слогана „Ski Stay, Upscaled but Simplified“. Този етикет олицетворява основната мисия на хотела, която е да предостави 5 звездни удобства на метри от пистата, за скиори от новобранци до професионалисти, семейства, дигитални номади, парти бегълци или просто приключенци. Към Ski-in, Ski-out услугата, хотела предлага съхранение на ски оборудване, наем на ски оборудване и покупка на ски карта за лифтовете лесно и удобно, на място.

Присъедини се към вайбър канала на Bgtourism.bg, бъди информиран първи за най-важните новини в туризма!

Безпрецедентен комфорт и свързаност

Реновираните стаи разполагат с висококачествени легла, персонализирано меню за възглавници и 50-инчови умни телевизори, позволяващи на гостите да предават любимо съдържание от своите устройства. Така любимия сериал или спортен канал, са с гостите на хотела и то на огромен екран.

Бърз интернет, удобно разположени и достатъчно на брой електрически контакти и закрит и открит паркинг, допълват преживяването на гостите. Чавдар казва:

„Превръщаме МПМ Хотел Спорт в 5-звезден Ski-in, Ski-out пристан на модерна визия, безупречно обслужване и a-la-carte концепция. В МПМ Хотел Спорт и останалите наши зимни и летни обекти, ще акцентираме върху гъвкав прочит и прилагане на последните тенденции в хотелиерството. Ще базираме нашите цели, решения и цялостен подход върху голям набор от данни, бизнес инструменти и детайлно проучване както на пазара, така и на конкретните нужди на нашите гости. Ще разчитаме на паралелно развитие на офлайн и онлайн бизнеса ни, за да можем да постигнем оптимална синергия и резултатите, към които се стремим.“

Гастрономичен и социален Фест

Хотелът представя нова концепция за храни и напитки, включително турски ресторант и après-ski бар. Специални веган опции глезят с най-разнообразни вкусове, гарантирайки незабравим престой за всички. Семействата могат да се насладят на снежната красота, докато децата играят безопасно пред тях на поляната от която стартира лифта и едновременно с това да споделят преживяното от деня на по напитка с приятели.

Добромира Гиргинова: Пренос на успех и визия в MPM Hotel Sport

Извън сферата на продажбите и маркетинга, хотелската дейност заслужено формира своето лице под управлението на генералния мениджър Добромира Гиргинова. Като неразделна част от Висшия Мениджмънт на MPM, Гиргинова е на кормилото на двата флагмански хотела, включително най-новият MPM Hotel Sport.

Тя бе в основата на успешната колаборация между MPM Хотели и глобалния хотелски гигант Selectum, с луксозни локации в Турция, Доминиканска Република, Виетнам, Куба и други, при създаването на Asteria Family Sunny Beach преди две години.

„Без страст, няма слава – това ни ръководи във всичко което правим. За нас фокуса е върху госта“ – това казва тя, когато я попитахме, кое е онова нещо, което я държи в индустрията толкова дълго време.

Всичко това е залог за ефективно и успешно партньорство, както и за безброй щастливи гости.

Материалът Чавдар Блажев е новият директор „Продажби и Маркетинг“ в MPM Hotels е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.