Какво е HSM

Виртуален Хотелски Мениджър Продажби. Група служители, които работят дистанционно за Вас, без почивен ден, без болнични и без отпуска. Вместо да наемете един човек, вие наемате цял отдел, с различни експертизи в сферата на туризма.

About Us

Всеки път, когато използваме думата аутсорсинг в хотелската индустрия, получаваме малко странна реакция. Защо? Какво не е наред с него? Защо е страшно? Нека да погледнем от друга страна, какви предимства има аутсорсингът.

Една от най-наболелите теми в сферата на туризма е липсата на кадри, а вече все повече се усеща и гладът за ръководен персонал. ХСМ България Ви дава възможност да решите този казус за вашия бизнес. Ние разполагаме с готов екип, който ще работи за Вашия хотел – без почивен ден, без отпуска и без болнични. Екипът ни е съставен от хора с дългогодишен опит в туристическия бранш. Получавате професионално отношение и ясни условия.  

Партньори

Години опит

Дестинации

Trust

Защо да работите с нас?

Осигуряваме на хотелите достъп до ефективни и персонализирани услуги за управление на продажби и маркетинг. Изпълнявани от квалифицирани и опитни професионалисти, които винаги се стремят да оказват положително въздействие върху крайните резултати.

Не търсете повече служители всяка година

Оптимизирайте разходите

Повишете приходите

Служител без болничен, без отпуска, без почивен ден

Опит в международни вериги