Увеличете максимално потенциала на хотелския си бизнес

София. Компанията Anstea Synergy, известна като TravelLine Bulgaria, предоставя несравними цялостни дигитални и високотехнологични облачни решения с уникални функционалности за ефективно управление на бизнес процеси за хотелски бизнес. Интегрираните инструменти се управляват лесно от всяко устройство, където и да сте по света, осигурявайки контрол и гъвкавост.

Партньорите, избрали да се развиват динамично чрез високотехнологична автоматизация и с проактивен и ориентиран към успехи екип, постигнаха изключителни резултати и през 2023!

Няколко примери на несравними параметри за годината:

2 работни дни – най-бърз Set-up & Booking Engine в лайф от старт на сътрудничество
36 % – най-висока конверсия на сайт конструктор
15 броя – едновременно управлявани точки за продажби от един хотел през Channel Manager
23 – максимален брой допълнителни услуги в една резервация
19 секунди – най-бързо завършване на резервация през Booking Engine
98 % от гостите избраха плащане на място – най-предпочитаният от 11 възможни метода на плащане
37 нощувки – най-дълъг престой, резервиран през Booking Engine
48 % по-висок среден чек на директни резервации през Booking Engine в сравнение с OTAs
43 % – директни онлайн резервации през Booking Engine
143 % ръст на онлайн продажби за 3 календарни месеца след старт на сътрудничество
1320 реализирани директни резервации по лимитирана специална оферта за 1 ден
1850 реализирани трансакции през Loyalty Program за един Комплекс
Над 275 000 броя – общ обем на онлайн резервации за всички партньори

Считано от 01.12.2023 невероятните хотелиери, работещи с Anstea Synergy, имат възможността да се докоснат до несравними решения Exely Suite със същото високо качество и широка функционалност, подобно на предлаганите и в последните 8 години!

Ценови параметри, съобразени с капацитета на Комплекса, фиксирани цени за избрани решения, диверсифициран % за Booking Engine, без ограничения на избрани функционалности/приложими опции, безплатни опции, са мотивиращи за активна работа с Exely Suite и за максимално увеличаване потенциала на хотелския бизнес!  

Нови работещи възможности, очакват всички партньори избрали отдаденият Екип на Anstea Synergy за реализиране на още и по-големи успехи и през 2024!

За допълнителна информация и за старт на сътрудничество, което ще Ви помогне да увеличите рентабилността, да подобрите преживяването на гостите и да оптимизирате оперативните дейности, моля да се свържете на контактите тук.

Материалът Anstea Synergy – Вашият доверен бизнес партньор и през 2024 г.! е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.