София. Bgtourism.bg стартира свой официален канал във Viber. Професионалистите в туристическата индустрия и потребителите вече могат да ни открият не само във Facebook, LinkedIn, Google, Telegram, Instagram, X, YouTube но и във Viber, където имeто на канала ни е Bgtourism.bg.

Потребителите на Bgtourism.bg ще имат привилегията и във вайбър първи да научават най-важните новини в туризма и актуалните предложения на хотелиерите, авиокомпаниите, туроператорите и представителите на компаниите, които са свързани с туристическата индустрия.

Потребителите на вайбър канала на Bgtourism.bg могат да превключат към чат бот канала, който ще ги насочва чрез автоматизиран разговор към онлайн платформите на медийната ни група

Чатботът ще позволи на потребителите на вайбър канала, създаден от професионалистите от URBO Studio, да получават бърз и автоматизиран достъп до всички онлайн платформи от медийната ни група – Bgtourism.bg, Spatourism.bg, Destinations.bg и Jobs.Bgtourism.bg.

Чат ботът позволява на потребителите да се върнат към вайбър канала или да изберат една от четирите ни онлайн платформи с автоматизирана комуникация

Виртуалният гид идва в резултат на повишеното потребление на приложенията за разговори, които имат не само комуникационна цел, но и информационна.

Започна абонаментната кампания за списанието на Bgtourism.bg

Новият канал на Bgtourism.bg е в резултат на нашата последователна политика за инвестиции в качествено съдържание и разширяване на дигиталното присъствие. Профилът затвърждава позициите на медийната ни група като новатор, авторитетен и надежден източник на информация, на водеща медия в областта на туристическите новини за България, която през последните години беше избрана като партньор за Европа от дестинации като Малдиви, Катар, Саудитска Арабия, Северна Македония, България и много други дестинации и представители на туристическата индустрия в областта на авиацията, круизите, хотелите, туроператорите, водещи туристически организации и всички други, които са свързани с туризма не само в страната ни, но и на глобално ниво, предвид огромната аудитория, полезното съдържание и доверието. Новата цел на Bgtourism.bg през 2023 г. е да достигне до аудитория от 4 милиона уникални потребители в рамките на година, като това ще е ръст с близо 100% спрямо предходната година.

Присъедини се към вайбър канала на Bgtourism.bg

Присъедини се към чат бот канала на Bgtourism.bg

Материалът Bgtourism.bg стартира свой канал във Viber и автоматизиран чатбот е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.