София. Българската авиокомпания Electra Airways стартира мащабен проект за модернизация на пътническите салони на своите самолети.

Като част от този амбициозен проект, авиокомпания ще претърпи цялостно обновяване на интериора на своите пътнически салони, включително инсталиране на чисто нови седалки, подмяна на килими, завеси, стенни панели и др. Основен елемент на тази модернизация е инсталирането на модерни седалки, произведени от водещата британска компания Acro Aircraft Seating.

Това са седалки Acro Series 9, които са отличен пример за иновация и комфорт, включващи лека и здрава структура от алуминиева сплав, с най-добрите параметри в индустрията и тегло от само 7,5 кг за седалка. В допълнение, устойчивостта им е изключително висока, тъй като 99 % от компонентите са рециклируеми.

Electra Airways е първата авиокомпания в Източна Европа и България, която пристъпва към тази модернизация в партньорство с британския производител. За пътниците е осигурен допълнителен комфорт по отношение както на ширината на седалката, така и на достатъчно пространство за краката, което подобрява цялостното им изживяване при пътуване.

„Като водещ доставчик на чартърни полети в Европа, Северна Африка и Близкия изток, разбираме много добре значението и важността на това да осигурим възможно най-високо ниво на комфорт на нашите пътници и да оставим трайно добро впечатление у тях. Външният вид и удобствата, които предлагат нашите самолети играят много важна роля за постигане на това,“ каза Стефан Трифонов, главен изпълнителен директор на Electra Airways.

„Развълнуван съм да споделя, че проектът за тази модернизация е от голямо значение не само за Electra Airways, но и за Vector Group като авиационна бизнес група, към която авиокомпанията принадлежи. Работата ни по цялостното реновиране на салоните не само подчертава нашия колективен стремеж към развитие, но и затвърждава позицията на Electra Airways като важен участник в нашата споделена визия за бъдещето на бизнес групата,“ каза Ефи Грюнвалд, главен изпълнителен директор на Vector Group.

Материалът Electra Airways започва мащабен проект за модернизация на пътническите салони на своите самолети е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.