Изкушаващи оферти очакват пътниците в икономична и бизнес класа за пътувания през целия зимен сезон

София. В последните ноемврийски дни националният превозвач обявява специална Black Friday промоция за полети по директните си линии за всички международни дестинации. Само в дните от 17 до 30 ноември може да закупите своя билет в икономична или бизнес класа на специална цена, която важи за пътувания, започнали до 31 март 2024 г.

Пътешествениците може да се потопят в историческата атмосфера на Атина и Рим на специални цени в икономична класа, започващи от 75 EUR в посока или да се разходят до пленителните мегаполиси Берлин, Франкфурт и Лондон* с билет на цена от 85 EUR. Еднопосочното пътуване до европейските столици Париж, Мадрид, Брюксел и Прага, както и полет до градове с богато културно наследство Амстердам и Цюрих* може да се резервира с най-ниската цена за годината от 95 EUR.

В цената на самолетните билети в икономична класа до посочените дестинации се включва и възможността пасажерите да вземат със себе си безплатно 1 брой ръчен багаж до 10 кг, 1 дамска чанта или чанта за лаптоп, което заедно с ниската цена е и едно от големите предимства на предложението. Пътниците получават и безплатен кетъринг на борда – сандвич, бутилка вода, топли и студени напитки и шоколадче. В допълнение към изкушаващата оферта за полети в икономична класа в цената е включен бърз и безплатен check-in.

Летище София с директни полети до Хелзинки от следващото лято

 

А за пътниците, които искат да имат повече лично пространство по време на полет „България Еър“ предлага специална промоция за билетите в бизнес класа в същия период, до края на ноември. В бизнес класата пасажерите могат да се насладят на 4-степенно меню, най-високото ниво на комфорт в самолета с персонално обслужване на борда. Предимствата на тарифата включват също така приоритетен check-in, по-бързо качване на самолета, както и възможност за повече ръчен багаж – до 2 бр. по 15 кг и регистриран багаж – 2 бр. до 32 кг всеки.

Бизнес класата на „България Еър“ предлага редица удобства, а цените на полетите до гръцката столица Атина и вечния град Рим започват от 269 EUR за еднопосочен билет от София. Не пропускайте забележителностите в Берлин, Франкфурт и Лондон*, които ви очакват с удобен полет на цени, започващи от 329 EUR. Удоволствието да летиш с най-високо ниво на комфорт през целия зимен сезон до популярни дестинации като Брюксел, Прага, Цюрих*, Мадрид, Амстердам и Париж струва 389 EUR.

Материалът Great flyday с България Еър е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.