София. Ryanair продължава да обогатява своята програма с полети от и до българските летища. В продажба са пуснати билети за три нови дестинации между София и три европейски летища през 2024 г. Сайтът на авиокомпанията съобщава, че през следващата година ще свързва столицата ни с 18 държави.

От 31 март до 26 октомври нискотарифната авиокомпания започва да лети до Копенхаген (Дания). Полетите ще бъдат 5 пъти седмично – вторник, сряда, четвъртък, събота и неделя.  

На 1 април ще бъде даден старт на маршрута между българската столица и Аликанте (Испания). Програмата ще продължи до 25 октомври. Полетите през април и май ще бъдат два пъти седмично – понеделник и петък, а след това три пъти седмично – понеделник, петък и неделя. 

Ryanair пусна в продажба билети от Варна до 3 европейски дестинации, полетите ще започнат през юни 2024 г.

Припомняме, че другата нова връзка е София – Скиатос. Полетите до гръцкия остров Скиатос ще бъдат от 1 юни до 28 септември. Продължителността на полета е час и 20 мин. Самолетът от българската столица ще излита в 17 часа, а полетът от Скиатос ще е от 18.45 часа. Билетите са пуснати в продажба, като в пика на лятото те са по близо 50 евро за посока.

Материалът Ryanair обяви 3 нови дестинации от София през 2024 г. е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.