Събитието ще се състои на 15 ноември, а служителите на WIZZ ще вкарват голове за по-доброто бъдеще на децата на България

София. Wizz Air кани всички футболни ентусиасти на уникален благотворителен футболен мач утре. Служителите на WIZZ ще се борят за победа и ще събират средства за Сдружение „Операция: Плюшено мече“ и тяхната менторска програма – „Скритите таланти на България“. Благотворителното спортно събитие ще се проведе на 15 ноември в спортен комплекс „Царско село“ с безплатен вход за деца и с такса от 30 лв. за възрастни. Всички събрани средства ще бъдат дарени на „Операция: Плюшено мече“ в подкрепа на тяхната менторска програма. Това е част от дългогодишната програма за корпоративна социална отговорност на Wizz Air, насочена към кариерно развитие и подкрепа на млади и обещаващи таланти. Благотворителното събитие се организира изцяло от служителите на авиокомпанията с подкрепата на посланика на WIZZ в България – Радостина Андонова, и посланика на устойчиво развитие на компанията в страната – Валентина Великова.

Коледният базар пред кметството във Виена отвори врати, ще посреща гости до 26 декември

Менторската програма „Скритите таланти на България“ предоставя възможности на талантливи млади хора, лишени от родителски грижи, и на такива от социално слаби семейства да получат висше образование и да намерят работа. Вдъхновена от тази значима инициатива, авиокомпанията насърчава всички футболни фенове да се съберат заедно, да се забавляват и да допринесат за една благородна кауза. Във вълнуващия мач ще се съревновават отбори, съставени изцяло от служители на компанията.

Подробности за събитието:
• Благотворителен футболен мач в подкрепа на „Операция: Плюшено мече“ и менторската програма „Скритите таланти на България“
• Дата: 15 ноември
• Час: 14:00
• Място: Спортен комплекс „Царско село“ – бул. „Околовръстен път“ № 170, София

Събитието ще посрещне зрители от всички възрасти, като входната такса е 30 лв. Децата могат да се насладят на събитието безплатно. WIZZ насърчава участниците да доведат своите приятели и семейството, за да се насладят заедно на един спортен следобед в подкрепа на благотворителна кауза. Всички приходи от входните такси ще бъдат дарени на „Операция: Плюшено мече“ и тяхната менторска програма „Скритите таланти на България“. Подкрепяйки тази инициатива, Wizz Air инвестира в бъдещето на талантливите млади хора, като им дава възможност да постигнат мечтите си въпреки трудните обстоятелства.

Материалът Wizz Air организира благотворителен футболен мач в София в подкрепа на сдружение „Операция: Плюшено мече“ е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.