От 31 октомври до 1 ноември пътниците ще могат да се възползват от отстъпката и да си организират спонтанно пътуване за празника 

София. Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света**, ще зарадва почитателите на Хелоуин със „страх“-отна отстъпка до 25%*. Промоцията е активна от днес (31 октомври) до 1 ноември 2023 г. за избрани полети в цялата мрежа на Wizz Air. Всички пътници могат да се възползват от отстъпката на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ.

Независимо дали сте фенове на празника на Вси Свети и маскирането или имате нужда да смените обстановката, пътувайки до нова дестинация, периодът 31 октомври – 1 ноември 2023 г.  е идеалното време да посетите wizzair.com и да планирате следващото си пътуване на изгодни цени. Хелоуин става все по-популярен в Европа, особено в Германия, което я превръща в идеалната дестинация за страховити приключения. Франкфурт е чудесен избор за всички пътешественици, които са истински фенове на Хелоуин. Всички любители на страховитите истории могат да посетят Замъка на Франкенщайн, един от най-старите в страната. Намирайки се само на час път от града и предлагайки организиран транспорт за удобство на посетителите, атракцията ще е домакин на едно от най-големите Хелоуин партита в цяла Германия. Най-старият спектакъл за празника очарова посетителите от 1977 г. насам. Много чудовища и нови, спиращи дъха изложби се разпростират на площ от 3000 кв. м., а всеки пътешественик може да изживее Хелоуин на уникално място с тъмно минало – впечатляващата атмосфера на Замъка Франкенщайн, който пренася посетителите си в свят, изпълнен със смразяващи приключения. Замъкът предлага уникални преживявания за деца, което го прави подходяща атракция за цялото семейство. Полетите до Франкфурт се извършват от София два пъти седмично през ноември и четири пъти седмично през зимата.

Друг вълнуващ избор за сезона е Хамбург. Тази дестинация предлага много незабравими преживявания за Хелоуин, но най-популярната е хотел (B)east, който организира ежегодния си бал за Хелоуин на 31 октомври. Всички гости се обличат в страховити костюми и се впускат в незабравимо парти. Всяка година хотелът предлага единствена по рода си тема на партито, а тази година акцентът ще бъде „Ужасът от детската стая“ – чудовища и детски кукли. Това парти ще отведе всички свои гости на необикновено пътешествие с разнообразни страшни, но забавни активности. Удобни полети на WIZZ до Хамбург към момента има от летищата София и Варна.

Виена кани туристи в малките и непознати квартали

Независимо коя дестинация си изберат, Wizz Air кани пътниците да си резервират полет с до 25%* намаление в периода от днес (31 октомври) до 1 ноември 2023 г. и да се отправят на незабравимо пътуване в обширната мрежа на авиокомпанията до 15 януари 2024 г. Без значение дали планирате уютна есенна почивка или страховито Хелоуин парти, вълнуващите дестинации на Wizz Air ще осигурят уникално преживяване на всички пасажери, които непрестанно търсят нови приключения.

Материалът Wizz Air със „страшна“ оферта за Хелоуин с до -25% за избрани полети в цялата си мрежа е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.