София. Българската авиокомпания Electra Airways отваря врати пред търсещите предизвикателства и нови кариерни върхове като организира Ден на отворените врати за набиране на стюардеси и стюарди. Ако сте готови да изпълните мечтата си и да полетите високо, елате на събитието и се впуснете в едно вълнуващо авиационно пътешествие с една от най-бързо развиващите се авиокомпании у нас.

Дата: 15 декември 2023 г. /петък/
Час: 10:00 – 14:00 ч.
Място: гр. София, жк „Младост 3“, Метро Сити Бизнес център, бул. Александър Малинов 51, ет. 7 (до метростанция Александър Малинов)

Независимо дали сте професионалист с опит или човек, който е готов да тръгне по своя път в авиационната индустрия, този ден на отворените врати е идеалният момент  да научите повече за живота на борда от дългогодишните експерти на авиокомпанията и да се запознаете с екипа.

Какво може да очаквате:

Да получете уникален поглед върху задачите и отговорностите на членовете на кабинния екипаж на Electra Airways;
Да разберете повече за процеса на подбор и уменията, необходими, за да се присъедините към екипа на Electra Airways;
Да получите информация за обучителната програма;
Да научите повече за компанията и да се срещнете с някои от бъдещите си колеги.

Ако сте отговорен, общителен, усмихнат и проявявате голямо внимание към детайлите, то не пропускайте шанса да издигнете кариерата си до нови висоти. Присъединявайки се към екипа, ще имате възможност да летите до дестинации като Познан, Катовице, Прага, Катания, Шарм ел Шейх, Ибиса и много други екзотични дестинации в Европа, Северна Африка и Близкия Изток.

Кандидатите, уверени в своето желание да станат част от екипа, могат да кандидатстват още сега на обявата в линка.

Electra Airways е българска авиокомпания, създадена през 2016 г. Основният ѝ бизнес модел се основава на чартърни и ACMI полети. Към момента кoмпанията оперира със 7 самолета Airbus 320 и един Airbus 321 и изпълнява полети в Европа, Северна Африка и Близкия Изток.

За да утвърди позициите си на пазара, в началото на 2023 г. авиокомпанията се присъедини към новосъздадената Vector Group, която обединява четири компании за въздушен транспорт от Европа и Близкия изток.

Материалът Електра Еъруейс обявява Ден на отворените врати за набиране на кабинен екипаж е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.