Пампорово. Пампорово удължава промоцията на лифт картите до 15 ноември (включително), съобщиха от курорта, който се готви за най-силния си зимен сезон. За първи път ще бъде домакин на Световна купа по сноуборд от календара на международната ски и сноуборд федерация.

Системата от лифтове и влекове работи безупречно

„Поради засиления интерес към ски карта SELECT, удължаваме периода на продажба на миналогодишни цени до 15.11.23г. (вкл.)! Като новост при тези карти за сезон 2023/2024 г., курортът предлага два периода за закупуване с различни цени на карти “Select”. Първият период е удължен до 15 ноември, като цените на картите са от преди два сезона – еднодневна карта за деца (до 12 години) 45 лева, за младежи (до 17 години) – 59 лева и за възрастни – 75 лева. Във втория период – от 16 ноември ноември до 10 декември, еднодневната карта за деца (до 12 години) е 49 лева, за младежи (до 17 години) – 65 лева и за възрастни – 82 лева“, посочват от Пампорово АД.

Пампорово

Картите “Select”  дават възможност за финансова предвидимост и резервиране на зимна почивка на възможно най-ниска цена. Те са без фиксирани дати за стартиране на ползването им, а клиентите сами избират датата. Активирането им става с първото преминаване, през който и да е турникет в ски зоната, в рамките на предстоящия зимен сезон и важат за последователни дни в зависимост от вида на картата.

За първи път е възможно да бъде закупена и ски карта Неделя сутрин “Select”, която важи за ползване в ден неделя от 08:45 до 12:45 часа, без предварително фиксирана неделя. С нея напускащите в края на уикенда гости на Пампорово могат да използват пистите до последно, преди освобождаване на хотела.

Борис Карагеоргиев: Банско и Пампорово ще посрещнат студентите ни за 8 декември, хитът ни за Нова година е Солун

На същия принцип с две стъпки на цени могат да се закупят и двата вида сезонни лифт карти – сезонна за делнични дни и сезонна без ограничения.

Цените на всички видове описани по-горе карти и периодите, за които се отнасят, са обявени на официалната уеб страница на курорта www.pamporovo.me.

Лифт карти “Select” могат да бъдат закупени или презаредени само през уеб магазина на курорта. Получаването на ски картите за ски зона Пампорово, става през pick-up устройствата, картоматите или на касите в курорта, чрез сканиране на QR код, генериран при закупуване през уеб магазина и получен като електронен ваучер на имейл. При наличие на карта за многократна употреба, презареждането става автоматично с въвеждане на WTP номера на пластиката. На разположение на гостите в курорта са шест pick-up устройства, четири картомата за директна продажба и пет локации с по няколко каси за текуща продажба на карти.

Село в Родопите с вековна традиция в гостоприемството – еталон в Европа за перфектна почивка (снимки)

Всички закупили лифт карта за ски зона Пампорово ще могат да ползват като бонус ски зоната на Чепеларе, когато последната е отворена. От този зимен сезон Пампорово планира да осъществява превоз на туристи между к.к. Пампорово и ски зона Мечи чал и град Чепеларе срещу символична цена. Трансферите ще се осъществяват няколко пъти в деня, като се включват две нови спирки в самия град Чепеларе, с цел по-лесен достъп на туристите от хотелите в града до ски зона Мечи чал, Старата Автогара (ски център 1) и Малина (ски център 2) в к.к. Пампорово.

Материалът Пампорово удължава промоцията на лифт картите до 15 ноември е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.